Abonnement snel en eenvoudig afzeggen

Als je ergens op geabonneerd bent maar dit wilt afzeggen gebeurt het nog wel eens dat dit niet zo eenvoudig gaat. Vaak dien je schriftelijk op te zeggen en niet iedereen weet precies hoe dit het beste gedaan kan worden. Als je gebruik maakt van 123 Opzeggen is het beëindigen van een overeenkomst zo voor je geregeld.

Kies de juiste instelling

Als je op de website kijkt van 123 Opzeggen zie je daar namen staan van tal van bedrijven en instellingen. Heb je bij een van deze bedrijven een abonnement lopen dat je wilt opzeggen dan hoef je maar op de naam te klikken en krijg je een brief te zien die je kunt gebruiken om dit te doen. Vul de gevraagde gegevens in en de brief kan voor je verstuurd worden.

Diverse manieren om de opzegbrief te versturen

De opzegbrief kan op diverse manieren verstuurd worden: standaard, met spoed of aangetekend. Als er haast mee geboden is omdat je bijvoorbeeld voor een bepaalde datum dient op te zeggen omdat je anders weer een jaar aan een contract vastzit, kies je voor met spoed versturen. Aangetekend versturen is verstandig om te doen als je zekerheid wilt hebben dat de brief ook daadwerkelijk aankomt bij degene waarvoor deze bestemd is.

Snel een abonnement beëindigen

Bij 123 Opzeggen zijn standaardbrieven beschikbaar voor meer dan 3000 organisaties. Om de juiste te vinden kun je zelf de naam invoeren maar je kunt ook zoeken in verschillende categorieën. Zo kun je een abonnement, contract of automatische betaling snel en veilig stopzetten en is het gegarandeerd gelukt.

Posted in Blog by Wendy