Bedrukte keycords als relatiegeschenk

Ben jij ook zo iemand die nog wel eens zijn sleutels kwijt is of niet meer weet waar je ze gelaten hebt? Dan kun je ze ook aan een keycord doen zodat je ze altijd bij je hebt en er niet voortdurend naar op zoek hoeft te gaan.

Keycords zijn leuk om uit te delen

Als je als ondernemer je klanten of leveranciers een nuttig relatiegeschenk wilt geven is een keycord daar zeker geschikt voor. Je kunt het laten bedrukken zodat je er meteen reclame voor je bedrijf mee maakt. Als je als bedrijf ergens op een evenement aanwezig bent kun je de bezoekers van je stand ook een bedrukt keycord meegeven. Een keycord is een geschenk dat niet zo duur hoeft te zijn dus als je er veel wilt hebben en laten bedrukken past dit vaak wel binnen het budget.

Keycord laten bedrukken

Een keycord kan al vanaf een kleine prijs per koord bedrukt worden en als je precies wilt weten wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten kun je bij XXL Gifts snel een offerte aanvragen. Mits voor 16:00 aangevraagd kun je de offerte dezelfde dag nog in huis hebben.

Vraag om informatie en een gratis offerte

Je kunt telefonisch contact opnemen met het bedrijf als je vragen hebt over keycords en andere artikelen die zij in het assortiment hebben maar als je wilt weten wat het kost vul je het beste het formulier dat je op de site vindt in. Hiermee vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Het bedrijf bedrukt zelf hun producten in de eigen drukkerij.

Posted in Blog by Wendy