Fruitmanden online bestellen

Een fruitmand bestellen kun je bij een winkelier doen maar online behoort ook tot de mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een biologische fruitmand kun je deze bestellen bij Fruitzaam.nl.

Eenmalig laten bezorgen of een abonnement afsluiten

Fruitzaam.nl levert alleen kwalitatief goed fruit en je kunt er terecht om eenmalig een fruitmand te bestellen maar het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor als je bijvoorbeeld wekelijks een fruitmand wilt laten bezorgen op het werk. Je kunt een abonnement nemen waarbij je zelf bepaalt hoe vaak en wanneer er fruit bezorgd wordt en wat je hebben wilt.

Vraag eerst een offerte aan

Als je ervoor kiest een dergelijk abonnement af te sluiten laat je het beste eerst een offerte maken zodat je weet wat het je bedrijf gaat kosten om dit te doen. Het fruit wordt overdag bezorgd op de werkplek zodat je personeel er meteen van kan eten.

Oog voor het milieu

Het fruit is volledig biologisch en gecertificeerd zodat je er zeker van kunt zijn dat het echt zo is. Daarnaast worden de manden gemaakt van natuurlijke en duurzame bamboe. De manden worden gemaakt en gevuld op een sociale werkplaats en bij het vervoer ervan wordt gekeken dat er zo min mogelijk CO2 uitstoot plaatsvindt.

Altijd goede kwaliteit

Als je kiest voor een abonnement wordt het fruit eens per week of eens per twee weken bezorgd. Speciale wensen kun je doorgeven zodat daarmee rekening gehouden wordt. Mocht er onverhoopt fruit in de mand zitten dat je niet goed vindt dan wordt de mand kosteloos vervangen zodat jij altijd goed fruit krijgt.

Posted in Blog by Wendy