Gebruik een monitorarm voor je computerscherm

Als je veel met een computer werkt is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Daarbij hoort het scherm op de juiste afstand te staan zodat je het goed kunt zien en problemen door een verkeerde werkhouding voorkomen kunnen worden. Hiervoor kun je gebruik maken van een monitorarm.

Scherm draait iedere gewenste kant op

Met een monitorarm kun je het scherm van de computer op de juiste plek bevestigen en is het mogelijk deze te verplaatsen indien nodig. Werk je bijvoorbeeld aan een computer waarop andere mensen wel eens meekijken? Dan is het bijzonder handig als je de arm met het scherm kunt draaien zodat zij er ook goed op kunnen kijken. Een monitorarm is zowel voor een desktop als een laptop geschikt.

Beter voor je werkhouding

Het gebruik van een monitorarm kent diverse voordelen. Ten eerste is het beter voor jezelf als je een arm gebruikt die je op de voor jou ideale hoogte en afstand kunt zetten. Op die manier creëer je voor jezelf de beste werkhouding en zicht. Afwisseling in de werkhouding is ook zeker aan te raden.

Meer flexibiliteit

Daarnaast zorgt het gebruik van een monitorarm ervoor dat je het scherm op allerlei manieren kunt draaien en het dermate flexibel in het gebruik is dat het altijd goed staat, voor zowel jezelf als andere mensen die erop willen kijken.

Nettere werkplek

Tenslotte zorgt de arm er ook voor dat je werkplek netter en opgeruimd is. Als het scherm niet op je bureau staat heb je meer plek voor andere dingen en een nette werkplek werkt gewoon veel prettiger.

Posted in Blog by Wendy