Geef iemand een Pluim

Als iemand geslaagd is wil je hem of haar natuurlijk daarvoor wel belonen met een leuk cadeau waar ze ook echt wat aan hebben. Als je niet zo goed weet wat te kopen voor de geslaagde kun je kiezen voor een geslaagd cadeau zoals de Pluim.

 

Net even anders dan een ‘gewone’ cadeaucard

De Pluim bestel je online op de website van Pluimen.nl. Het is feitelijk een cadeaubon die de ontvanger naar eigen keuze kan gebruiken. De cadeaubon ziet er niet uit zoals de reguliere cadeaucards maar wordt geleverd als een kaart op A4 formaat. Je kunt de kaart zo persoonlijk maken als je wilt door er een boodschap of foto op te laten zetten. Dit doe je zelf eenvoudig online zodat je er altijd een feestelijk cadeau van kunt maken. De ontvanger van de kaart vindt er een code op waarmee hij of zij een leuk uitje of product kan kiezen.

 

Veel keuze

Het aanbod aan uitjes is groot waarbij je kunt denken aan een middagje karten, een dagje dierentuin of strand en dit zijn slechts een paar voorbeelden. Omdat er zoveel te kiezen is zit er voor iedereen wel iets bij dat hij of zij leuk vindt. Daarnaast kan gekozen worden voor verschillende producten als de ontvanger dat leuker vindt.

 

Persoonlijk cadeau voor ieder budget

Met een Pluim geef je een persoonlijk cadeau waar de ontvanger echt wat aan heeft. Op die manier zal het cadeau dan ook zeker in de smaak vallen. Als je wel graag iets leuks wilt geven maar een wat beperkt budget hebt is een Pluim geven ook mogelijk.

Posted in Blog by Wendy