Gember maakt veel gerechten speciaal

Als je graag lekkere gerechten klaarmaakt heb je daar regelmatig speciale ingrediënten voor nodig. Werk je veel met kruiden en specerijen dan is gemalen gember een ingrediënt dat in veel gerechten gebruikt kan worden.

Gember direct klaar voor gebruik

Gemalen gember kun je online bestellen bij De Kruidenbaron. Je kunt het bestellen in een strooibus, potje of zak. De gember is klaar voor gebruik en omdat deze reeds gemalen is hoef je dit zelf niet meer te doen.

Diverse toepassingen van gember in de keuken

Gember wordt oorspronkelijk veel gebruikt in de Aziatische keuken. Het wordt veel gebruikt voor gerechten met vis, voor stoofschotels en tajines. Gember wordt gewonnen uit de wortel van de gemberplant. De smaak is vrij sterk en niet iedereen houdt er van. Het wordt ook gebruikt in dranken zoals ginger ale en gemberbier.

Gember in de Nederlandse keuken

Als je in de Nederlandse keuken gember gebruikt zie je dit vaak terug in gerechten zoals cake, peperkoek en speculaas. De specerij kan ook in gedroogde of geraspte vorm gebruikt worden. Houd er wel rekening mee dat het scherper van smaak is dan verse gember.

Kruiden en specerijen snel besteld en geleverd

Bij De Kruidenbaron kun je tal van kruiden en specerijen eenvoudig bestellen. Het is mogelijk deze als particulier te bestellen maar als je als ondernemer grotere verpakkingen nodig hebt is dat ook mogelijk. Je plaatst de producten die je hebben wilt in het winkelmandje en kunt ze veilig afrekenen. Voor bestellingen vanaf 35 euro betaal je geen extra verzendkosten en je kunt de bestelling reeds binnen één werkdag in huis hebben.

Posted in Blog by Wendy