Kies de juiste maat rolcontainer voor je papier- en restafval

Als je graag op de juiste manier afval wilt scheiden kun je daar diverse containers voor aanschaffen. Zowel voor particulieren als bedrijven behoort een rolcontainer huren tot de mogelijkheden.

Bepaal de juiste maat

Bij LogicWaste heb je de keuze uit containers in diverse inhoudsmaten. Welke je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van hoeveel afval je maakt. Als je een container met meer mensen deelt zul je al snel een groter exemplaar nodig hebben.

Container voor langere tijd huren

Als je een rolcontainer huurt bij LogicWaste kan dit eenmalig zijn omdat je bijvoorbeeld een grote klus hebt maar je kunt ook een container voor een langere periode huren. De rolcontainers zijn geschikt voor papier en restafval dus als je dit allebei hebt is het zaak dat je twee containers bestelt. Kijk van tevoren altijd goed wanneer je een container nodig hebt zodat je deze op het juiste tijdstip tot je beschikking hebt.

Frequentie van ledigen is variabel

Daarnaast is het zaak dat je probeert te bepalen hoeveel afval je ongeveer hebt. Als je dit zelf moeilijk te bepalen vindt kan het bedrijf je daar zeker advies in geven. Een rolcontainer kan op verschillende tijden opgehaald worden. De frequentie waarmee de container geledigd wordt kun je zelf bepalen. Mocht het niet goed zijn en is de container steeds sneller vol dan gepland of juist minder vlug dan kan de frequentie altijd aangepast worden. Zo wordt er zo efficiënt mogelijk gewerkt. Als je twee verschillende containers hebt hoeven deze niet gelijktijdig geledigd te worden.

Posted in Blog by Wendy