Loopbaanbegeleiding om de juiste baan te vinden

Als je in Vlaanderen of Brussel op zoek bent naar een leuke en geschikte baan die helemaal bij jou past kun je gebruik maken van loopbaanbegeleiding Brussel. Bij Jobdesign.be word je begeleid om te juiste baan te vinden.

Hoe werkt Jobdesign?

Als je je aanmeldt bij Jobdesign voor loopbaan coaching krijg je eerst een telefonische intake. Voor dit gesprek kun je jezelf online aanmelden. Je gebruikt hiervoor het aanmeldformulier dat je op de website vindt. Je kiest een tijdstip, vult je persoonlijke gegevens in en bevestigt de telefonische afspraak.

Inhoud van de loopbaanbegeleiding

Tijdens het intake gesprek maak je kennis met de loopbaancoach en mag je alle vragen die je hebt stellen. Je krijgt ook uitleg over de werkwijze van de coach. Na het gesprek dat ongeveer een half uur duurt kan besloten worden of je voor de begeleiding kiest. Zo ja, dan bestaat deze uit 4 keer 2 uur begeleiding die verdeeld wordt over zo’n 2 tot 4 maanden tijd. Hoe lang het duurt is mede afhankelijk van je situatie en je persoon. Als je snel op zoek bent naar een nieuwe of andere baan is er meer haast geboden bij de begeleiding dan wanneer dit niet het geval is.

Vind je droombaan

Na het volgen van de begeleiding is je zelfvertrouwen toegenomen, heb je duidelijk voor je zelf op een rijtje staan naar wat voor werk je op zoek bent en heb je een actieplan opgesteld om je droombaan te vinden. Op die manier heb je meer kans een goede baan te vinden die echt bij je past.

Posted in Blog by Wendy