Maak gebruik van de Lean Six Sigma methodiek

Als je een bedrijf hebt wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke productiviteit en tevreden klanten. Om daarvoor te zorgen en kosten te besparen kun je de Lean Six Sigma methodiek toepassen.

 

Wat is Lean Six Sigma?

Lean Six Sigma is een concept waarbij door steeds verbeteren de kwaliteit van processen omhoog gaat en deze steeds sneller verlopen. Wanneer een klant iets wil hebben is het doel dat je dit zo snel en nauwkeurig mogelijk levert op het moment dat de klant wenst. Hierbij wordt ook gekeken naar de kosten zodat die zo laag mogelijk gehouden worden. Daarbij is wel flexibiliteit vereist. Er wordt ook gewerkt met Lean om dit doel te bereiken en beide systemen zijn complementair zodat ze elkaar kunnen aanvullen indien nodig.

 

Wat doet de Lean Six Sigma Company?

Als je als bedrijf ernaar streeft je klanten zo snel mogelijk te geven wat ze wensen dat is Lean Six Sigma daarbij gebruiken zeker geen onverstandige keuze. Bij de Lean Six Sigma Company kun je je inschrijven om deel te nemen aan trainingen op dit gebied. De trainingen worden gegeven in Nederland, België, Frankrijk, Ierland en Engeland.

 

Contacten in het buitenland

De Lean Six Sigma Company werkt samen met universiteiten en heeft diverse vestigingen in het buitenland. Op die manier kan er ook internationaal bekeken worden wat er gunstig is voor jouw onderneming om te doen om de productiviteit te doen toenemen en de klanten tevreden te houden. Zeker als je ook handelt op de internationale markt is het concept een must voor je bedrijf.

Posted in Blog by Wendy