Reclame maken voor je bedrijf

Reclame maken is erg belangrijk voor een bedrijf. Op die manier bereik je mensen en trek je nieuwe klanten aan. Reclame maken kan op diverse manieren en eentje daarvan is via een LED reclamebord.

Reclame langs de weg

Misschien doet het niet meteen een belletje rinkelen als je de benaming LED reclamebord ziet staan maar je hebt ze ongetwijfeld al eens gezien. Het gaat namelijk om de grote reclameborden die op een hoge paal naast de weg staan. De reclame op deze borden kan wisselen zodat meer bedrijven gebruik kunnen maken van hetzelfde bord.

Spotje wordt veelvuldig getoond

De reclame op een LED reclamebord kan getoond worden voor een periode die varieert van een week tot een jaar. In de tijd dat je als bedrijf het reclamebord huurt wordt je spot gemiddeld zo’n 10000 keer per week getoond en is deze 7 seconden zichtbaar voordat er weer een andere spot te zien is.

Verschillende spotjes zijn ook mogelijk

Met een dergelijke manier van reclame maken kun je veel mensen bereiken. Je kunt zelf het materiaal aanleveren dat je erop wilt tonen maar het kan ook gemaakt worden door een bedrijf zoals Bereik. Zij kunnen dit voor een scherpe prijs voor je doen. Als je in de periode dat je het reclamebord besproken hebt van spot wilt wisselen is dat ook mogelijk. Het wisselen is zelfs kosteloos. Als je wilt weten wat deze manier van adverteren je gaat kosten kun je het aanvraagformulier invullen dat je op de website van Bereik.nl vindt en maken ze een offerte voor je.

Posted in Blog by Wendy