Vind een geschikte oppas

Als je kinderen hebt kan het nog wel eens voorkomen dat je een oppas nodig hebt. Gewoon omdat de reguliere oppas een keertje niet kan of omdat een andere oppas gezocht wordt. Deze oppas kun je ook online vinden.

 

Koppelen van ouders en oppas

Op Oppasland.nl kun je zowel als persoon die op zoek is naar een oppas als persoon die wil oppassen terecht. De site is erop gericht een oppas of gastouder te koppelen aan mensen die op zoek zijn naar een goede oppas. Je meldt je snel en eenvoudig aan op de website zodat er naar een goede match gezocht kan worden.

 

Meld je aan als je een oppas zoekt

Ben je op zoek naar een oppas? Dan kun je je gratis registreren en de profielen van de verschillende personen die willen oppassen of gastouderwerk doen bekijken. Als je iemand gevonden hebt die je wel wat lijkt kun je contact opnemen en wordt de link tussen jullie gelegd.

 

Meld je aan als je oppas bent

Wil je juist zelf graag oppaswerk doen? Dan meld je je aan op de website en registreer je je aldaar. Als er mensen zijn die interesse hebben in jou als oppas of opvangouder krijg je daar bericht van en kunnen jullie kennismaken.

 

Snel zoeken naar een oppas in je woonplaats

Als je een oppas zoekt kun je kijken tussen de beschikbare personen maar het is ook mogelijk te zoeken naar een oppas in bepaalde plaatsen. Je kunt op de site terecht als je zo nu en dan eens een oppas zoekt maar ook als dit regelmatig het geval is.

Posted in Blog by Wendy